До кога ще сме прецакани?

Любимите ви парчета, албуми и изпълнители.
Въпроси и отговори за всичко свързано с музиката.
Mariana
Мнения: 1
Регистриран: 21 юни 2014, 21:59

До кога ще сме прецакани?

Мнение от Mariana » 21 юни 2014, 22:38

Здравейте, тъй като форума е за въпроси свързани с музиката ми се иска да поставя на обсъждане един въпрос, който мисля, че не касае само мен. Ще се радвам да споделите своя опит, ако имате такъв, защото до сега не се бях сблъсквала с подобен проблем.
С моето семейство сме почитатели на хубавата музика от всякакъв жанр, е почти. Слушаме класика, джаз, поп, рок, рап, соул, R&B идр.подобни без чалга, признавам там сме много невежи.
Ходим често на концерти, които се състоят не само в София, а и в страната и извън нея. Често си купуваме билети и по Интернет, не само от каси на разпространители или промоутъри.
През м. Януари тази година, закупих от касата на НДК билети за концерта на групата Kool & the Gang, като с това исках да зарадвам семейството си. Концертът трябваше да се състои на 21.01. и няма да описвам какво беше разочарованието ми, когато в тъмната януарска вечер се оказахме пред заключената врата на зала 1 на НДК пред една малка невзрачна бележка, на която пишеше, че концерт няма да има. Разпространител на билетите беше ТикетПро, а организатор СимпълИвент ООД. От тогава и до ден днешен организаторът се крие, а разпространителя се дистанцира от случая. КЗП също мълчи по жалбата ми! Прокуратурата също се ослушва. Сигурна съм, че не съм единствената, която се чувства излъгана...
Какво мислите по този въпрос-до кога ще търпим тази безотговорна и арогантна наглост!

Отговори